medisinsk enhet

FDA Registrert

Som et bevis på effektiviteten til å forbedre øyebelastning, søvn og hudkvalitet ved å blokkere skadelig blått lys, er utvalget vårt også registrert hos US Food og Drug Administration bedre kjent som FDA.

I tillegg til å regulere medisiner og matvarer for det amerikanske markedet for kunne konsumeres trygt, registrerer FDA også medisinsk utstyr som Ocushield, slik at våre amerikanske kunder trygt kan bruke dem i visshet om at de er trygge, pålitelige og at de er effektive i å bekjempe de negative virkningene av eksponering for blått lys.

Blått-Lys beskyttelse

MHRA - Medisinsk Verifisert

Våre produkter er laget av optometrister og er bevist å filtrere ut skadelig blått lys. På grunn av dette har de blitt registrert som en Klasse 1 medisinsk enhet av Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA), et utøvende byrå for Department of Health and Social Care i Storbritannia. Det er det samme byrået som lisensierte den første vaksinen mot Covid. Deres rolle er å sørge for at produkter som legemidler og medisinsk utstyr gjør det de sier og er trygge for markedet.

Ikke alle Blålys-Blokkere er skapt like

Med økende skjermtid skaper nye merker og kjente navn skjermbeskyttere eller briller som filtrerer blått lys, men det er mye varm luft... De fleste produktene filtrerer ubetydelige mengder høy-energi blått lys, under 10 % i gjennomsnitt. Ocushield-teknologi sikrer at opptil 99 % av UV/blått lys 300-400nm og 54 % av skadelig blått lys blokkeres mellom 400-470nm.

Du fortjener det beste når det kommer til øyehelsen din.

Ocushield technology