Produkt relatert

Hva er forskjellen mellom Ocushield og apper som Nightshift og Flux?

Nattskift eller andre apper fungerer bra for noen mennesker. Men med mindre du bare planlegger å bruke enhetene dine om kvelden eller hvis oransje er favorittfargen din, er det ikke praktisk. Med Ocushield trenger du ikke å slå på programvare eller skye skjermen med en oransje fargetone. Våre filtre absorberer det skadelige blå lyset, og gir 98% fargenøyaktighet, noe som betyr at du kan holde deg beskyttet dag og natt - uten å måtte velge farge fremfor beskyttelse.

Hvor mye blått lys blokkerer det?

Våre medisinsk vurderte skjermbeskyttere for smarttelefoner og nettbrett er utviklet av kvalifiserte optometrister og blokkerer effektivt opptil 99% av skadelig UV- og blått lys mellom 300-400nm og opptil 54% av skadelig blått lys mellom 400-470nm.

Det betyr at du er beskyttet mot skadelig blått lys og alle de ekle tingene som følger med det som hodepine, trette øyne, søvnløse netter og for tidlig aldring. Høres bra ut, ikke sant?

Hva er de laget av og kan de kuttes for bedre passform?

Våre skjermbeskyttere for mobiltelefoner og iPader er laget av høykvalitets herdet glass for å beskytte både øynene og skjermene dine. Som du kan se for deg, vil skjæring av glass ikke fungere så bra, så vi anbefaler det ikke. Skjermfiltrene våre for MacBook-er og bærbare datamaskiner er laget av plast og kan kuttes ned ved behov - men vær forsiktig.

Jeg har allerede en skjermbeskytter, trenger jeg fortsatt briller?

Ja, briller vil dekke deg for alle enheter som sender ut blått lys, for eksempel TV-er, telefonskjermer, lyspærer og mer – og gir øynene dine den beskyttelsen de trenger mot denne moderne trusselen.

Kommer det til å ha problemer med klarhet?

I motsetning til andre blålysfiltre, vil ikke Ocushield gi skjermen din en retrooransje farge og beholder 95% klarhet for et krystallklart bilde. Så med mindre oransje er favorittfargen din, kan du nyte blå lysbeskyttelse uten endringer i visningen.

Hvor lenge kommer Ocushield-skjermbeskytteren til å vare?

Med alle som bruker enhetene sine i stor utstrekning hver dag – Ocushield-skjermbeskyttere har vanligvis en levetid på 2 år før de må skiftes ut på grunn av slitasje.

Kan vi bruke briller uten forstørrelse mens vi bruker kontaktlinser?

I de fleste tilfeller er det helt greit å bruke briller uten forstørrelse med kontaktlinser, siden ingen vitenskapelig forskning har vist at det er skadelig for øyehelsen. Hvis du fortsatt føler deg ukomfortabel med å bruke Ocushield-briller med kontaktlinser, står du fritt til å returnere brillene for refusjon.

Forhindrer brillene gjenskinn fra billykter om natten?

Blålysbriller kan hjelpe brukere med nattkjøring siden de reduserer noe av gjenskinnet fra møtende frontlykter, gatelys osv.

Kommer briller uten forstørrelse til å gi uskarphet, gjenskinn eller blå fargetone til andre mennesker?

Uskarphet: Nei
Gjenskinn: Nei
Blåfarge: Ja, men det har sine betingelser, fordi briller mot blått lys først og fremst avleder blått lys fra å treffe netthinnen. De gjør dette ved å reflektere det innfallende lyset, separere blått lys fra spekteret og som et resultat av dette vil en svak blå fargetone være synlig. Igjen, dette skjer kun når lyskilden er rett foran, f.eks. mobil/bærbar datamaskin eller når på zoom-samtaler, nettmøter. Når du snakker med noen personlig, vil ingen blå skjær være synlig siden personen foran ikke er en lyskilde.

Frakt og Retur

Hvor mye koster frakt?

Vi tilbyr gratis frakt for ordre over 1 500 kr.

Hvordan fungerer din 30-dagers garanti?

Uansett hvilken grunn du måtte ønske å returnere kjøpet, godtar vi alle returer og gir full refusjon. Vær oppmerksom på at reseptbelagte briller er skreddersydde, og er derfor ikke kvalifisert for refusjon. Du må imidlertid betale fraktkostnaden tilbake til oss.