Blått Lys på jobb

Moderne arbeid fungerer ikke uten skjermer.

Enten du jobber ved skrivebordet ditt, nyter atmosfæren på en lokal kafé eller jobber på farten, vil vi vedde på at du og kollegene dine bruker minst én digital enhet for å fortsette å jobbe. Og vi er alle for det!

Men siden mange voksne bruker så mye som 10 timer om dagen på å se på skjermer, kan virkningen av blått lys fra digitale enheter ha en betydelig innvirkning på øynene dine, søvnen din og deretter på velværet ditt. Multipliser det på tvers av en hel virksomhet, da får du et alvorlig problem!

Så hvordan kan du sikre at du, og dine ansatte eller kolleger, får best mulig søvn og passer på øynene dine i denne digitale tidsalderen?

Kjøp nå

For det første, hva er blått lys?

Blått lys er lys i det synlige lysspekteret som er kjent for sin korte bølgelengde og styrke. Det er naturlig tilstede i sollys, og sender signaler til hjernen vår om at vi bør være våkne i løpet av dagen.

Imidlertid er det også utbredt i de digitale enhetene vi bruker så mye tid på å se på, og dette kan sende hjernen vår mange blandede meldinger. For eksempel overstimulerer blått lys øynene våre og hemmer hjernens produksjon av melatonin, kjemikaliet som hjelper oss å sove godt.

Dette resulterer i trette øyne, hodepine, tretthet og et alvorlig fall i produktiviteten.

En bedre uthvilt, mer produktiv arbeidsstyrke

Virkningen av blått lys på vår generelle velvære kan ikke undervurderes.

Faktisk fant en fersk studie fra RAND Europe at søvnmangel koster den britiske økonomien opptil 40 milliarder pund i året, og USA taper opp mot 400 milliarder dollar i året. Jøss!

Enten du er ansatt, frilanser, HR-sjef eller bedriftseier, kan virkningen av blått lys på øynene, søvnen og generell velvære ha en negativ innvirkning på produktiviteten din og menneskene rundt deg. Og la oss innse det - disse skjermene går ingen steder.

Derfor har vi utviklet en rekke MHRA medisinsk vurderte produkter som effektivt blokkerer de farligste spektrene av blått lys fra digitale enheter, uten å misfarge eller sløve skjermene.

Ocushield-skjermbeskyttere vil bidra til å holde arbeidsstyrken din trygg mot utslipp av blått lys, og gi dem komforten og fokuset de trenger for å gjøre en flott dags arbeid mens de nyter en god natts søvn på slutten av dagen.