Vårt Oppdrag

VÅR MISSJON ER Å SKAPE MILJØER DER LYS ER EN AKTIV KOMPONENT AV VÅRHELSE.

 

BRINGER LYS TIL LIVET

Helselys er den ledende leverandøren av døgn- og biologiske belysningsløsninger hvis egenutvalg av kommersielle og forbrukerprodukter hjelper deg med å regulere kroppens døgnklokke, øke ytelsen, forbedre søvnen og forbedre luftkvaliteten. Vår arv ligger i Lighting Science og NASA-forskere som har brukt tiår på å utvikle LED-belysningsteknologi for biologiske applikasjoner. Denne teknologien blir nå tatt i bruk som en del av standarden for menneskesentriske bygde miljøer - i hjem, skoler, kontorer, seniormiljøer og helsetjenester.

MENNESKE SENTRISK BELYSNING

Lighting Science har alltid vært pionerer på menneskesentrisk belysning. Nå er Helselys, som er en spin-off fra Lighting Science, forpliktet til menneskelig velvære, og forstår at lys er en viktig nøkkel som et innspill til menneskekroppens helse.

GJØR MER MED LYS

Den nye generasjonen av produktene våre beveger seg utover energieffektivitet og atmosfære, med et strengt fokus på lysets innvirkning på menneskers, helse og døgnrytme.

HELSE GJENNOM BELYSNING

Vi bringer deg lys som er i stand til å rense overflater, hjelpe kroppen med å leges, skape en mer produktiv arbeidsstyrke, bygge smartere klasserom og skape sunnere miljøer.